Jedinstven i modern

Korporacijski identitet

Predstavljamo Vaš brend kroz jedinstven i moderna vizualni koncept ističući snagu brenda.

Korporacijski identitet

Osnovna karakteristika korporacijskog identiteta jeste jedan stil koji se prepoznaje na svakom njegovom elementu. Korporacijski identitet se sastoji od 3 ključna elementa i nekoliko pratećih. Ključni elementi su: logotip, vizit karta i memorandum.

Ostali elementi korporativnog identiteta su koverat, fascikla, rokovnik, olovke, majice, auto grafika, zastava, futrola, vreće, nalepnice, itd.

Vizuelni identitet kompanije​

Svaka kompanija ima svoj jedinstveni identitet koji čini skup karakteristika koje je prepoznaju i razlikuju na tržištu. Identitet kompanije predstavlja skup osobina po kojima se kompanija identifikuje i predstavlja na tržištu.
Uz identitet, kopanija takođe ima imidž, što je percepcija koju brend ostavlja na svoje ciljne grupa i širu javnost. U oblasti oglašavanja, gdje se proizvodi, usluge ili ideje promovišu prema ciljnoj grupi kroz različite medije, vizuelni identitet ima ključnu ulogu.
Kroz pažljivo osmišljen dizajn logotipa, boja, fontova i ostalih vizuelnih elemenata, kompanija gradi svoj brend i uspostavlja dublju vezu sa potrošačima. Vizuelni identitet postaje snažan alat za privlačenje pažnje, izgradnju povjerenja i stvaranje pozitivnog utiska o brendu kod ciljne publike.

Dizajn korporativnog identiteta

Kivi digital tim će dizajnirati za Vas kvalitetan korporativni identitet koji će biti unikatan na tržištu, a na potencijalne klijente ostaviti pozitivan i snažan utisak.

Kako mi to radimo?

CMYK color mode

Pravimo sve datoteke u CMYK color mode, a koji se preporučuje za štampu jer digitalni printeri koriste CMYK set i model miješanja boja.

Rezolucija od 1200 DPI

Rezolucija predstavlja broj tačaka po inču. Kvaliteta slike je bolja što je veća rezolucija odnosno što je veći broj tačaka po inču.

Bleed 3 mm

Svi elementi koji idu do ruba grafičkog proizvoda trebaju imati prepust minimum 3 mm iza rezane linije, odnosno konačnog formata.

Sadržaj u vektoru

Kompletan sadržaj koji koristimo prilikom izrade datoteka prebacujemo u vektorski oblik.

Bogata crna boja

Za tekstove koristimo osnovnu crnu boju 0 0 0 100 CMYK, dok za sve elemente koji su deblji od 5 mm koristimo 60 40 40 100 CMYK.

Overprint opcija

Uključujemo overprint opciju (štampa preko svih ostalih boja) za vektorske elemente i tekstove u crnoj boji.

Naši radovi

Kivi digital tim će dizajnirati za Vas kvalitetan korporativni identitet koji će biti unikatan na tržištu, a na potencijalne klijente ostaviti pozitivan i snažan utisak.

Dođite na kafu

Konsultacije sa našim klijentima obavljamo uz prijatnu armosferu i čašicu dobre kafe. Možete nas pronaći u ulici Ilije Garašanina 44 u Banjoj Luci. Konsultacije možete zakazati putem telefona ili službenog maila.