razvijamo najbolja

web rješenja

Web development odnosi se na izradu, kreiranje i održavanje internetskih stranica. Uključuje aspekte kao što su web dizajn, web programiranje i upravljanje bazama podataka.

Naše usluge

Izrada WordPress web stranica

Kivi digital vrši profesionalnu izradu web stranica za potrebe malih i srednjih preduzeća. Izradu web stranica vršimo pomoću WordPress-a, najviše korištene open source CMS platforma na svijetu.

Zbog svoje funkcionalnosti, prilagodljivosti i kvaliteta uporaba ove platforme dovelo je do toga da je napravljeno preko 43% web sajtova u svijetu.

Izrada WooCommerce web prodavnica

Online kupovina u svijetu postaje sve popularnija u odnosu na tradicionalan način kupovine. U poslednjih par godina, sve je veća potražnja za proizvodima koji su dostupni na internetu.

WooCommerce web prodavnica je mjesto koje Vam omogućava prodaju u bilo koje vrijeme bez obzira na fizičku lokaciju kupca. Na taj način ćete proširiti Vaše poslovanje i ostvariti profit.

Izrada statičnih web stranica

Kivi digital vrši profesionalnu izradu statičkih web stranica za potrebe malih i srednjih preduzeća koje su napisane pomoću koda. Izradu statičkih web stranica vršimo kodiranjem pomoću HTML, CSS, JavaScript.

Ovaj tip stranice idealan je za obične prezentacijske stranice, na kojima se sadržaj neće puno mijenjati tokom godine. Sadržaj na ovim web stranicama mogu mijenjati samo osobe koje znaju HTML, CSS i skriptni jezik JS.

Održavanje web stranica

Brigu o svojoj web stranici prepustite nama. Zato smo mi tu da održavanje uradimo umjesto vas, profesionalno, efikasno i brzo. Kivi digital svojim klijentima nudi mogućnost sklapanja Ugovora o održavanju web stranica.

Dođite na kafu

Konsultacije sa našim klijentima obavljamo uz prijatnu armosferu i čašicu dobre kafe. Možete nas pronaći u ulici Ilije Garašanina 44 u Banjoj Luci. Konsultacije možete zakazati putem telefona ili službenog maila.