Dizajn jelovnika

Restoran Monogram

Kivi digital dizajnira kvalitetan korporacijski identitet koji će biti unikatan na tržištu, a na potencijalne klijente ostaviti pozitivan i snažan utisak.

Opis projekta

Datum

11/2022

Usluga
Dizajn jelovnika
Format

A4

Tehnologije

Adobe Illustrator

Klijent

Restoran Monogram

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Skype
WhatsApp

O klijentu

Restoran Monogram se nalazi u Banja Luci, na adresi Svetozara Markovića 5J. U savršeno uređenom ambijentu, sa profesionalnim i uslužnim osobljem, prava je oaza mira nadomak centra grada. Koncept restorana je baziran na hedonizmu, krajnjem uživanju u hrani, piću i ambijentu u kom se nalazite.

Restoran Monogram je sinonim za prefinjenost, šarm, ekstravaganciju, uživanje. Restoran Monogram je mjesto u koje se dolazi sa osmijehom, odlazi sa osmijehom i uvijek se rado vraća. Svaki detalj restorana osmišljen je radi zadovoljstva gosta. Profesionalno i ljubazno osoblje restorana Monogram je na usluzi svim svojim gostima, da ih povede u ovo carstvo hedonizma. A ono je uistinu raskošno.

Namirnice koje se koriste u kuhinji su iz domaće i tradicionalne proizvodnje, uz posebnu preporuku namirnica sertifikovanog organskog, bio i eko uzgoja. Šta god da izaberete, iskusićete specifičan balans koji će zadovoljiti i najosjetljivije i najprobirljivije nepce.

Dođite na kafu

Konsultacije sa našim klijentima obavljamo uz prijatnu armosferu i čašicu dobre kafe. Možete nas pronaći u ulici Ilije Garašanina 44 u Banjoj Luci. Konsultacije možete zakazati putem telefona ili službenog maila.