Dizajn vizit karti

Dizajn vizit karti

Kivi digital vrši dizajn vizit karti za potrebe malih i srednjih preduzeća. Vizit karta predstavlja brend Vaše kompanije. Ne samo da prenose važne lične podatka, nego i ostavlja utisak kompanije. Poslovna vizit karta obično od podataka uključuje ime komapnije, logo kompanije, adresu sjedišta kompanije, kao i kontakt podatke.

Originalan dizajn vizit karti

Slušajući Vaše želje, Kivi digital tim će dizajnirati vizit kartu koja će klijentima privući pažnju. Svaka vizit karta koju dizajniramo jedinstvena je i prilagođena Vašem poslovanju.

Vizit karta u međunarodnom poslovanju

U mnogim azijskim zemljama vizit karta se tretira sa poštovanjem. Često se prestavlja sa dvije ruke i nikada se ne baca u smeće, već se pravilno stavlja u držač kad se dobije i nikada se ne stavlja u džep. U japanu je razmjena vizit karti ritual i smatra se fromalnim upoznavanjem sa osobom. Posao ne može da počen dok se ne ramijene vizit kartice. Ovaj čin u Japanu označava početak poslovanja.

U svakom trenutku može se pojaviti prilika za ostvarivanjem poslovnog kontakta. Ako nemate vizit kartu pri sebi to može dovesti do gubitka klijenta.

Kontaktirajte nas

Stojimo Vam na raspolaganju 24/7. Mi smo dostupni našim klijentima kada god im je to potreno.

Dođite na kafu

Konsultacije sa našim klijentima obavljamo uz prijatnu armosferu i čašicu dobre kafe. Možete nas pronaći u ulici Ilije Garašanina 44 u Banjoj Luci. Konsultacije možete zakazati putem telefona ili službenog maila.